Първото нещо, което ще предприема, е да се срещна с

...
 
Първото нещо, което ще предприема, е да се срещна с
Коментари Харесай

Евтим Милошев: Първото нещо, което ще предприема, е да се срещна с представителите на бизнеса

 

„ Първото нещо, което ще подхваща, е да се срещна с представителите на бизнеса. Уверих министър Динкова, че всички положителни практики, всичко, което е основала дружно с целия екип на министерството, ще бъде продължено и че нашата роля е да продължим всичко положително, което е основано “ Това сподели служебният министър на туризма Евтим Милошев при приемането на поста от Зарица Динкова.

„ Бих желала каквото можем, взаимно да създадем, тъй че българският туризъм да се развива все по-добре “, сподели тя.

Милошев акцентира, че служебният кабинет има за задача да направи по този начин, че всичко, което е квалифицирано за идния летен сезон, да се случи по най-правилния метод.

Според Динкова, ще е хубаво да се направи среща по подготовка на сезона с бизнеса, да се чуят потребностите, да се види кой може да помогне да се случат по-добре нещата, защото, с цел да протече добре един туристически сезон, са въвлечени доста други институции, министерства.

„ Точно това вършим сега, приказваме си. За да има последователност, би трябвало да обменим информация и си приказваме по какъв начин да се предадат нещата по най-хубавия метод “, разяснява Динкова.

Милошев акцентира, че е човек, който идва от бизнеса и за него бизнесът е най-съществен. Затова и първото нещо, което ще предприеме, е да се срещне с представителите на бизнеса.

„ До момента сме работили по управническата стратегия. Резултатите са обществено известни. Министерството на туризма през всичките три тримесечия на този кабинет държеше състезание по вътрешната оценка на Министерски съвет, по административно ръководство и по осъществяването на управническата стратегия “, съобщи Динкова.

Според Милошев има потребност от консолидация на сектора, на бизнеса.

„ Това е доста значимо, с цел да има групов триумф. Вярвам в груповата работа. За страдание, това е проблем освен на сектора, а на страната “, съобщи той.

Източник: Българска телеграфна агенция

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР